Prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si crema
Desert / 31.01.2013

Ingrediente

4 buc oua, 4 lingura mijlocie dezahar, 250 g nuca de cocos, 0,5 ml de esenta de vanilie, 200ml lapte, 200 ml frisca,2 plicul de praf de crema de vanilie,250g ciocolata cu lapte, 50 g unt, 150ml frisca dar acesta la strat de ciocolata, 50g ciocolata rasa.

Mod de preparare

Se prepara intai blatul se bat albusurile spuma tare cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, nuca de cocos si esenta de vanilie. Se pune la copt in tava25/35 tapetata cu hartie de copt. Se coace cam 20 de minute, se lasa la racit. Crema-se face200ml lapte, 200ml frisca, 2 plicuri praf de crema de vanilie. Crema se pun intr-un vas si tot asa numit produsele se mixeaza pana se obtine o crema consisenta.Stratul de ciocolata se face din - 250g ciocolata, 50gunt, 150ml frisca, Totul asa numit amintite produsele se pun la foc mic ciocolata trebuie rupta in bucate se pune dupa preferinte cum place dar la Ornare numai 50g dar sa fie ciocolata rasa. mai se punem frisca si untul. Tare de tot bine trebuie amestecate pana se pot pobtine o crema omogena, se pune dupa aceia la racit.de timp15 minute.Montare- blat, ciocolata, crema,ciocolata rasa.. Se taie in felie dupa preferinte si se pot servi. Pofta buna. Acest prajitura se pot face in diferite forma functia ce tasva avem, pot sa aiba si forma ca un tort.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro