Prăjitură cu caise
Ingrediente
12 jumătăţi de caise
1/2 linguriţă suc de lămâie
1/2 lingură cu zahăr brun
1/4 linguriţă cu scorţişoară
2 felii pâine uscată, fărâmiţată
1 linguriţă praf de copt
2 ouă, separate
3 linguri apă caldă
1/2 linguriţă vanilie
Sare
Mod de preparare
Încălzeşte cuptorul la 350 de grade. Amestecă caisele, sucul de lămâie, zahărul brun şi scorţisoara. Toarnă amestecul pe o tavă.
Combină pâinea uscată cu praful de copt şi sarea.
Bate albuşurile bine. Adaugă treptat zahăr.
Amestecă cele două compoziţii şi toarnă peste caise.
Lasă-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Cele 3 linguri de apa calda unde le punem? Cat zahar adaugam la albusuri? Galbenusurile le folosim ?
apsolut nimic totul a fost minunat