Prajitura chinezeasca
Mod de preparare
Ingrediente si cantitati:
250 g. unt sau margarina
250 g. zahar
250 g. nuci macinate
6 oua
100 g. faina
Mod de preparare:
1. Se freaca untul sau margarina cu zaharul. Se adauga nuca macinata si 6 albusuri batute spuma iar apoi faina.
2. Se coace compozitia in tava unsa si tapetata. Se freaca separat galbenusurile cu 200 g. zahar si se toarna in tava. Se adauga peste cealalta compozitie si se tine la cuptor pana cand galbenusurile se intaresc.
3. Cand s-a scos din cuptor, se rade ciocolata deasupra sau se face o glazura din apa si cacao.
Reteta este prost scrisa si nu e in concordanta cu fotografia. Din pacate nu am inteles nimic.
aceasta prajitura o fac si eu,este buna dar fotografia de mai sus nu reprezinta aceasta prajitura:mai degraba sunt niste amandine sau altceva care au crema intre foi.
prima compozitie facuta din unt, zahar, nuca macinata si albusurile trebuie coapta inainte de a pune peste ea cea de a doua compozitie?