Postul Paştelui: Fursecuri cu nuci
Desert / 20.03.2012

Ingrediente

150 grame margarină sau ulei
1 ceaşcă de făină
1/2ceaşcă zahăr
1 plic praf de copt
1 vârf de cuţit de sare
1 ceaşcă nucă măcinată
vişine, stafide, rahat, alune, etc

Mod de preparare

În primă fază, se amestecă toate ingredientele şi se frământă până se obţin o cocă omogenă. Pe o planşetă, se întinde o foaie de 1 cm care se taie înn rotunduri cu ajutorul unui păhărel de ţuică. Aceste bucăţele de cocă se ung cu apă îndulcită cu zahăr şi apoi, peste ele, se presară nucă sfărâmată. În mijloc se alează o vişină, stafidă, etc., după care fursecurile se aşează în tavă şi se bagă la cuptor.

Când sunt gata, prăjiturelele se pudrează cu zahăr vanilat.

Poftă bună!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro