Placinta margareta cu piept de pui
Desert / 09.02.2013

Ingrediente

Pentru aluat: 1 ou, 150 g margarina, 2 ling de smantana, 200 g faina, drojdie, sare Pentru umplutura: 1 piept de pui, 1 ceapa alba, patrunjel, 1 ciuperca proaspata, 1 ou, 50 g cascavalputin ulei pt calit, sare, piper, boia dupa gust.

Mod de preparare

Se face un aluat din ingredientele de mai sus, destul de consistent pentru a putea fi intinse 2 foi. Pentru umplutura se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, api se adauga ciuperca taiata si carnea cubulete.Se lasa sa se inabuse cam 10 min, apoi se adauga patrunjelul, boiaua, sarea si piperul. Se intinde o foaie in forma, se adauga umplutura si se aseaza cealalta foaie. Se da la cuptor, incazit in prealabil, la 180 grade, 30 min. Pofta buna!!! Am folosit o forma in forma de margareta, cred ca este foarte potrivita pentru o cina romantica.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro