Placinta cu visine
Desert / 02.02.2013

Ingrediente

4. oua
9 lingura lapte
9 lingura zahar
50 gr zahar pudra
9 lingura ulei de floarea soarelui
12 lingura faina alba
un pliculet praf de copt
700 gr Visine
un pliculet zahar vanilinat

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga uleiul -cate putin mixand in continuare pana la incorporatea sa. Se cerne si se amesteca faina cu preful de copt si se pune peste acest amestec, alternand cu cate o lingura de lapte. Se adauga si zaharul vanilinat si se amesteca bine. Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de clatite.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt (sau cu ulei si faina - in lipsa de hartie de copt),si se toarna 1/2 din compozitie, se baga la cuptorul incins si se lasa 12 -12 minute, apoi se scoate tava si se pun fructele curatate de samburi si scurse de suc,se pune apoi si restul de aluat si se lasa la copt cam 30-35 minute.Se scoate de la cuptor.
Se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra, apoi se taie in diferite forme - patrate sau romburi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro