Placinta cu orez si branza
Desert / 29.01.2013

Ingrediente

Paste( dupa preferinta, eu am folosit tagliatele) 200g, orez 150g, 2 oua, zahar si sare( dupa gust), zahar vanilat, stafide 50g, branza proaspata de vaci 400g, un pahar mic iaurt, putin unt.

Mod de preparare

Fierbem in apa , cu sare si zahar, orezul, separat in alt vas, tot cu apa si sare, fierbem pastele. Branza o amestecam intr-un castron cu zahar, un ou, stafidele( care au stat macar o ora in apa in prealabil), zahar vanilat si iaurtul.
In forma de copt punem intai unt si-l intidem bine, adaugam pastele si le intindem uniform, peste ele adaugam jumatate din amestecul de branza, urmeaza orezul, restul de branza, deasupra punem oul ramas. Dam la cuptor pentru 30 minute la foc iute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro