Placinta cu menta
Desert / 24.01.2013

Ingrediente

- un pachet de foietaj
- 750 de grame de branza proaspata de vaca
- 5 oua
- o mana de menta verde
- 50 g de stafide aurii
- 10 linguri cu zahar
- 10 linguri ochi cu sirop de menta
- 2 linguri cu malai

Mod de preparare

Scoatem pachet de foietaj din congelator cu niste ore-n urma, dupa care ne apucam de branza, o punem intr-un vas mare, spardem 5 oua, adaugam frunzele de menta verde in branza, adaugam si stafide aurii, 10 linguri cu zahar si la sfarsit 10 linguri ochi cu sirop de menta. Amestecam toate ingredientele pana se incorporeaza, dupa care arunci 2 linguri cu malai si se amesteca din nou.
In tava in care ai asezat o foaie de hartie, unsa cu putin ulei si-o dara de faina, intinzi un foietaj din cele doua pe care le ai dintr-un pachet de 900 grame. Torni compozita, o acoperi cu celalalta jumatate, si o intepi putin cu furculita. Timpul de coacere este de 45-50 de minute.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro