Placinta cu branza si iaurt
Desert / 25.01.2013

Ingrediente

1 pachet foi placinta
7 oua
600 ml iaurt
250 g branza de vaci
150 g zahar
esenta rom si vanilie
ulei sau unt topit (pentru uns foile)

Mod de preparare

Mixam ouale impreuna cu zaharul pana obtinem o crema ca o maioneza, dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul.
Adaugam esentele si amestecam bine.
Din aceasta compozitie pastram deoparte o cana pe care o adaugam la sfarsit.
Impartim foile de placinta in jumatate si le ungem cu ulei pe fiecare in parte.
Punem prima jumatate de foi intr-o tava unsa cu ulei, turnam deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele foi unse fiecare cu ulei.
Inainte de a o baga la cuptor se pensuleaza deasupra si se taie.
Cand este aproape gata, adaugam compozitia de iaurt pe care am pastrat-o si mai lasam la cuptor 5-10 minute pana se rumeneste frumos deasupra.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro