Placinta cu branza de vaci
Desert / 24.01.2013

Ingrediente

Branza proaspata de vaci 1 kg., zahar ,5-6 oua, stafide, esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie, foi de placinta.

Mod de preparare

Eu pregatesc placinta asa: branza de vaci o amestec cu zaharul, vanilia, stafidele, coaja de lamaie, bat 4 oua si le amestec in branza. Apoi iau cate 2-3 foi de placinta pe care le-am tinut la temperatura camerei sa se dezghete, le ung cu ulei, adaug amestecul de branza, le rulez, le asez in tava si cand termin compozitia si foile, bat 2 oua si le dau cu ou pe deasupra foilor umplute cu branza, le dau la cuptor pana se coc, apoi le scot, le tai si le pudrez cu zahar pudra.

  • Jenica Eckman, sâmbătă, 22.01.2022 15:05
    Ce cantitate de zahar la 1kg branza

    Ce cantitate de zahar puneti la 1kg branza de vaci

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro