Placinta cu bostan
Desert / 05.02.2013

Ingrediente

1 bostan 2 kg
50ml ulei
zahar ( dupa gustul vostru )
miez de nuca
foi de placinta facute in casa ( 500 g faina; 2-3 oua; 5 plicuri zahar vanilat (50 g); 100 ml apa; 1 plic praf de copt , ulei ) .

Mod de preparare

Bati ouale, adaugi zaharul si bati pana devine spuma. Adaugi treptat uleiul, laptele, faina, praful de copt şi un praf de sare. Framanti bine si lasi aluatul deoparte . Dovleacul se da pe razatoare , amestecam cu zaharul dupa gust si punem si miezul de nuca . ( dupa preferinte putem pune si scortioara ) .
Tava in care punem placinta o ungem cu ulei . Foile le intindem subtire si adaugam compozitia dupa care le rulam si repetam procedeul .

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro