Pere pe grill cu ricotta si ghimbir confiat
Desert / 03.06.2013

Ingrediente

3 pere mari 200 gr ricotta 30 grame ghimbir confiat 30 gr stafide 1 lingura esenta rom 2 linguri miere

Mod de preparare

Taiem perele in sferturi. Facem o scobitura in fiecare.Perele trebuie sa fie coapte dar tari . Punem ghimbirul confiat la inmuiat in 50 ml apa fiarta. Siropul obtinut il amestecam cu 1 lingura miere. Glazuram cu el perele . Le punem pe grillul incins , cate un minut pe fiecare parte. Amestecam ricotta cu mierea de albine, ghimbirul taiat cubulete si stafidele umflate in rom. Omogenizam si umplem perele cu el. Punem din nou pe gratar circa doua minute .Stropim cu siropul care se formeaza. Lasam cateva minute sa se racoreasca , punem pe un platou , decoram cu frunzulite de menta sau busuioc si servim.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro