Panna Cotta cu pere
Desert / 13.05.2013

Ingrediente

-1 1/2 cana smantana -1 cana lapte -1/3 cana zahar -1 betisor de scortisoara -2 folii de gelatina -1 betisor de vanilie Pentru pere: -2 cani vin rosu -1 betisor de scortisoara -2 cuisoare -1 betisor de vanilie -1 cana zahar -1 inch coaja de portocala -3 pere tari

Mod de preparare

Pentru pannacotta, se incalzeste smantana si laptele intr-o cratita, la foc mic. Se adauga zaharul si se lasa pe foc pana cand acesta se dizolva. Cand se ridica de pe foc, se adauga scortisoara si vanilia si se lasa 20 de minute. Se inmoaie gelatina in apa, se scurge bine si se adauga in amestecul de smantana. Se pune in 4 pahare si se baga la frigider pentru 6-8 ore. Se pune intr-o cratita vinul, impreuna cu cuisoarele, zaharul, scortisoara, vanilia si coaja de portocala si se da in clocot. Se fierb 20 de minute, apoi se adauga perele curatate de coaja si se mai lasa inca 15 minute. Se pune amestecul deasupra fiecarui pahar cu pannacotta.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro