Nuci caramelizate
Mod de preparare
O gustare excelenta, care va face deliciul celor mici si celor mari!Ingrediente si cantitati:
1 1/2 cana cu zahar
1/2 cana cu miere
230 g nuci intregi
1/2 lingurita esenta de vanilie
1 varf de sare
Mod de preparare:
1. Intr-o tigaie medie, amesteca zaharul, mierea si sarea. Lasa vasul pe foc, sa fiarba, fara sa amesteci, pana cand observi ca o cantitate mica de amestec formeaza o bila dura in momentul in care este aruncata in apa rece.
2. Indeparteaza vasul de pe aragaz si incorporeaza nuca si esenta de vanilie. Amesteca pana cand compozitia se ingroasa si devine cremoasa. Lasa compozitia sa se raceasca treptat.
3. Toarna apoi compozitia pe hartie cerata. Cu ajutorul a doua furculite, separa nucile caramelizate.
zdhb, tu esti cu capul... se pun miejii intregi, iar in poza este cu foietaj, cum se serveste la restaurant
ce e chestia din poza ca mai contine ceva dar nu imi dau seama ce..
se refera ca nucile nu sunt rupte sau faramitate. se pun miejii intregi.....
adica cu coaja cu tot....
cum adik nuci intregi???????