Negresa de post cu gem
Desert / 04.04.2013

Ingrediente

Un pahar apa, un pahar zahar, jumate pahar ulei, 4 linguri de gem sau dulceata, 3 linguri cacao pudra, 2 pahara faina alba, 100 g nuci pisate, stafide(dupa plac) si nuca de cocos pentru ornat

Mod de preparare

Amestecati apa, zaharul si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga peste amestecul de mai sus. Amestecati bine cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza nucile pisate si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de cuptor adanca asternuta cu hartie de copt - eu am folosit o tava rotunda de 28 cm diametru. Daca vreti cantitate mai mare de prajitura dublati cantitatea de ingrediente. Puneti tava la cuptor pt 35-40 de min la o temperatura medie, eu am pus 200 de grade. Pofta buna!

  • Georgeta, sâmbătă, 08.04.2023 16:21
    Cea mai buna

    Este negresa cea mai buna, simpla, rezultat sigur

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro