Ingrediente
Un pahar apa, un pahar zahar, jumate pahar ulei, 4 linguri de gem sau dulceata, 3 linguri cacao pudra, 2 pahara faina alba, 100 g nuci pisate, stafide(dupa plac) si nuca de cocos pentru ornat
Mod de preparare
Amestecati apa, zaharul si uleiul. Faina se amesteca cu praful de copt si cacao si se adauga peste amestecul de mai sus. Amestecati bine cu un tel sau mixer sa nu fie cocoloase, apoi adaugati gemul si mai amestecati o data. Urmeaza nucile pisate si stafidele. Turnati aluatul intr-o tava de cuptor adanca asternuta cu hartie de copt - eu am folosit o tava rotunda de 28 cm diametru. Daca vreti cantitate mai mare de prajitura dublati cantitatea de ingrediente. Puneti tava la cuptor pt 35-40 de min la o temperatura medie, eu am pus 200 de grade. Pofta buna!
Este negresa cea mai buna, simpla, rezultat sigur