Fructe cu spuma de branza
Desert / 16.06.2009

Mod de preparare

Ingrediente: 500 grame fructe (capsuni si caise, fructe de padure sau doar caise), 250 grame crema de branza dulce, un ou intreg si un albus, 50 grame zahar, 8-10 biscuiti de buna calitate.

Preparare:
1.   Bate galbenusul cu zaharul foarte bine. Adauga crema de branza. O poti prepara singura din branza de vaci proaspata, foarte bine scursa si un borcan de smantana grasa. La 200 grame branza bine batuta cu mixerul, adaugi 50-75 grame smanatana grasa si foarte rece. Bati totul cateva minute, apoi lasi la rece, inainte de a o folosi.
2.   Bate spuma albusurile si adauga-le incet in crema de branza si ou.
3.   Spala fructele si lasa-le sa se scurga bine.
4.   Rupe biscuitii in bucati mari si repartizeaza-i in patru-sase cupe. Pune fructe peste, apoi crema de branza.
5.   Decoreaza cu fructe sau frunze de menta. Lasa desertul la rece cel putin patru ore inainte de a-l servi.

Sfat Eva: In loc de biscuiti foloseste bezele cumparate din comert.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro