Eclere in forma de inimioare
Desert / 08.02.2013

Ingrediente

Coji de eclere: 100 ml ulei 200 ml apa 150 gr faina 5 oua potrivite Crema frisca: 400 ml zahar pudra 150 gr zahar vanilat bourbon zeama de la rodii(pentru culoare) Decor zahar pudra vanilat bobite de rodii

Mod de preparare

Se pune apa si uleiul la fiert iar cand acesta a inceput sa fiarba adaugam faina in bloc amestecand energic ca sa nu ramana cocoloase. Dupa ce s-a racit adaugam ouale unul cate unul. Compozitia obtinuta se toarna in forme de inimioare si se coc la foc mare timp de 10-13 min dupa care la foc mai mic pana ce cojile capata o culoare aurie si sunt crocante. Dupa ce s-au racit se taie in doua si se umplu cu frisca batuta amestecata cu zeama de rodii si zaharul pudra si zaharul vanilat. Se pudreaza cu zahar pudra vanilat. Simplu si de efect nu-i asa?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro