Diplomat cu fructe
Desert / 15.02.2013

Ingrediente

3 blaturi de tort 100 gr frisca 500 gr crema de vanilie Fructe:ananas,caise,capsuni din compot

Mod de preparare

Blaturile se fac din cate 3 oua,3 linguri zahar si 3 linguri de faina. Se coc individual 3 blaturi. Crema de vanilie se pregateste din 400 ml lapte, 4 linguri amidon, 2 oua, 5 linguri zahar, 5 linguri de margarina. Dizolvam amidonul in doua trei linguri de lapte apoi il amestecam cu restul de lapte. Adaugam ouale si zaharul si punem sa fiarba la foc mic mestecand continuu ca sa nu se lipeasca si sa nu faca cocoloase. Cand a dat in clocot si s-a ingrosat dam deoparte, adaugam margarina si vanilia si mestecam bine pana se omogenizeaza. Se pune in forma o folie alimentara,asezam un rand de fructe,un strat de crema,un blat,crema si apoi fructe,blat,iar crema si apoi iar fructe si ultimul blat.Impachetam in folie si lasam la rece peste noapte. Scoatem din forma a doua zi si decoram cu frisca.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro