Ingrediente
2 oua, 100 gr de unt, 4 banane, o ceasca si jumatate de faina, o ceasca si jumatate de zahar, un pliculet de zahar vanilat, o lingurita de praf de copt, o portocala, 50 gr bomboane de ciocolata, un varf de sare.
Mod de preparare
Intr-un vas, am pus zaharul, ouale, zaharul vanilat si coaja rasa de portocala. Am mixat pana a crescut compozitia. Am topit untul si l-am lasat sa se raceasca, timp in care am introdus in blender bananele si le-am mixat pana s-au facut un piure.
Am adaugat untul topit la spuma de oua, apoi bananele pisate si la urma faina cu sarea si praful de copt, in ploaie si amestecand de jos in sus cu o spatula sau o lingura de lemn pana a rezultat un aluat consistent. La sfarsit, am adaugat bombonelele de ciocolata.
Am pregatim o forma speciala cu inimioare si am umplut inimioarele, dar nu pana sus.
Am lasat sa se coaca o jumatate de ora.