Cupcakes cu fulgi de ciocolata
Desert / 07.02.2013

Ingrediente

125 gr de unt, un ou, 160 gr. de faina, 200 ml lapte, 5 linguri de zahar, 3 linguri de cacao, 1 pliculet de zahar vanilat, o jumatate de pliculet de praf de copt, coaja de portocala (dupa gust), 3 linguri de fulgi de ciocolata.

Mod de preparare

Separat, in alt vas, se freaca untul spuma, apoi se adauga oul si se amesteca.
Amestecam cele 2 compozitii si adaugam coaja de portocala rasa.
La final, adaugam fulgii de ciocolata. (Daca nu gasiti fulgi de ciocolata in comert, puteti rade ciocolata pe razatoarea mare.)
Pregatim cuptorul pentru copt. Punem compozitia intr-o forma speciala, astfel incat sa mai ramana spatiu cam de un deget, deci nu punem coca pana sus. Lasam prajiturelele circa un sfert de ora la copt. Le putem verifica cu scobitoarea.

Se pot servi si reci si caldute.
Sunt extraordinar de gustoase si pufoase!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro