Cum să faci negresă în cană. Cea mai simplă rețetă
Desert / 16.05.2018

Ingrediente

3 linguri de făină
2 linguri de cacao
1/4 linguriță cu praf de copt
2 linguri cu zahăr brun
1 lingură cu zahăr tos
un praf de sare
3 linguri cu ulei de floarea soarelui
3 linguri cu lapte integral
2 picături de esență de vanilie
3 linguri cu chipsuri de ciocolată

Mod de preparare

Într-o cană mare, amestecă făina, pudra de cacao, praful de copt, zahărul brun, zahărul tos și sarea.
Adaugă uleiul, laptele și esența de vanilie, apoi amestecă bine, pentru a obține o pastă fină.
Adaugă fulgii de ciocolată și amestecă cu grijă.
Pune cana în cuptorul cu microunde și lasă timp de două minute, până când negresa s-a copt în interior, iar atunci când înfigi o scobitoare iese curată.
Lasă la răcit timp de cinci minute înainte de a mânca.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro