Crema de migdale
Mod de preparare
Frigurile toamnei cer rezerve de dulciuri! Sunt gustoase, dar te si ajuta sa treci mai usor peste "depresia" de noiembrie, cand vantul suiera pe la ferestre si iarna bate la usa... Aceasta crema de migdale este alegerea potrivita pentru o dupa-amiaza linistita de toamna!Ingrediente:
2 cesti de lapte
1 lingurita zahar vanilat
4 linguri sucanat
4 linguri piure de migdale
4 foi de gelatina
2 dl smantana
2 linguri sucanat
Mod de preparare:
Se pune gelatina la inmuiat in putina apa.
Intr-un vas se amesteca bine laptele cu zaharul vanilat, 4 dl sucanat si piureul de migdale. Se scurge gelatina inmuiata si se dizolva in 4 dl de apa fierbinte si apoi se adauga in lapte. Se asteapta pana cand compozitia incepe sa se ingroasa, se amesteca cu smantana indulcita cu 2 linguri sucanat si apoi se bate.