Cornulete cu rahat colorat
Desert / 10.02.2013

Ingrediente

9 linguri de apa calduta 18 linguri de ulei 10 g de sare 2 plicuri zahar vanilat 1 pachetel drojdie uscata (7 g) 400 g faina 200 g rahat 200g zahar pudra

Mod de preparare

Se amesteca intr-un bol faina cu drojdia uscata. Se pune apa calduta si 9 linguri de ulei si se framanta. Se adauga zaharul ,sarea si se framanta bine. Se intinde foaia pe masa. Se amesteca 9 linguri ulei cu 9 linguri de faina pana se obtine o pasta si se pune peste foaia intinsa. Se ruleaza si se lasa la dospit 20 minute. Se taie in 5-6 bucati. Se ia fiecare bucata de coca si se intinde cu sucitorul. Se taie cu cutitul in doua, apoi in patru, in sase pana obtinem triunghiuri. Se taie rahatul astfel incat laturile sa formeze dreptunghiuri. Se pune cate o bucatica de rahat la baza triunghiului si se ruleaza spre varf. Se aseaza cornuletele in tavi si se lasa sa creasca. Se introduce tavile la cuptorul incins pentru 30 minute. Se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro