cornulete cu rahat
Desert / 23.02.2013

Ingrediente

3 linguri de untura,1 plic de praf de copt,1 lingura de otet,100 gr.zahar pudra,faina cat sa iasa un aluat tare., un ou, o lingura de smantana,un plic zahar vanilat.

Mod de preparare

Se pune intr-un vas faina si peste ea adaugam untura,oul,smantana si praful de copt stins cu otet si incepem sa framantam aluatul.Este bine ca untura sa fie rece din frigider.Framantam foarte bine aluatul pana se desprinde usor de pe vas si de pe maini si dupa aia il punem in frigider sa stea cam o ora.Cand il scoatem rupem bucati mici din el si le intindem foi subtiri rotunde.Apoi foaia o taiem sub forma de triunghi in opt bucati .Pe fiecare bucata punem cite o bucatica de rahat si o rulam .Presuram faina in tava si punem cornuletele in tava ,apoi dam tava la foc mic,cand sunt gata scoatem tava si presuram zahar vanilat si zahar pudra in proportii egale peste ele.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro