Cheesecake fără coacere cu ciocolată şi unt de arahide
Desert / 12.08.2017

Ingrediente

Pentru blat:
10 biscuiţi digestivi
7 linguri de unt topit.

Pentru cremă:
680 de grame de cremă de brânză
zahăr pudră după gust
1 vanilie Bourbon
1 cană cu ciocolată neagră topită.

Mod de preparare

Biscuţii se mărunţesc, se amestecă cu untul şi se presează în forma pentru tort cu pereţii detaşabili. Se lasă la frigider.

Crema de brânză se amestecă cu zahărul, vanilia şi ciocolata, după care se toarnă peste blatul din biscuiţi şi se pune la frigider.

Între timp se face glazura din: 500 grame de unt de arahide încălzit pe abur care se amestecă cu 125 grame de zahăr pudră după gust. Se toarnă glazura peste cremă şi se lasă tortul la frigider 2-4 ore.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro