Chec cu morcovi
Desert / 17.09.2009

Mod de preparare

O prajitura buna si sanatoasa.

Ingrediente: 4 oua, 150 grame de zahar brun, 5 linguri de ulei, sucul de la o jumatate de portocala, scortisoara pudra, 350  grame de faina, 400 grame de morcovi.

Preparare: Curata si da morcovii prin razatoare si amestec-i cu sucul de portocala. Intr-un vas, bate ouale cu zaharul pana se fac spuma. Adauga uleiul ca pentru maioneza, scortisoara si faina, apoi morcovul ras cu tot cu sucul de portocala. Pune checul la copt, intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coace-l 45 de minute la foc potrivit.
  • Delia, joi, 05.01.2012 11:09
    Prajituri cu morcov.

    E super! Morcovul este f.sanatos.Toti din familie bem zilnicsuc de morcov si ma bucur ca pot sa fac si prajituri cu morcov.Daca nu gaseam pe net inventam eu ca ma pricep si intotdeauna imi iese bine.

  • Anonymous, joi, 24.11.2011 18:08
    Grozava idee!

    Ce idee! Sa combini mancarea sanatoasa cu dulciurile! Eu ma tot intrebam daca este posibil!

  • Andrada, miercuri, 22.09.2010 21:32
    Praf de copt?

    Nu este nevoie de praf de copt sau bicarbonat? Trebuie cumva sa creasca checul, nu? In rest reteta este delicioasa, eu am mai adaugat si o lingurita de ghimbir prospat ras. Pofta buna!

  • E, vineri, 18.09.2009 11:12
    superbe!

    Va multumesc pentru retete, chiar imi doream sa introduc mai mult morcov in alimentatie, intr-o maniera delicioasa!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro