Chec cu dovlecei si ciocolata
Desert / 03.07.2009

Mod de preparare

Nu este nici o greseala. Daca se poate cu morcovi, de ce sa nu se poata si cu dovlecei?


Ingrediente:

200 grame dovlecei dati prin razatoare, 50 grame ciocolata cu 75% cacao si o lingura de cacao pudra, 200 grame  faina, 100 grame unt, 150 grame zahar, trei oua intregi, 50 grame pudra de migdale, un praf de copt, un praf de sare.

Preparare:

1.   Unge cu unt o tava de chec. Incinge cuptorul.
2.   Amesteca untul spuma cu zaharul si ouale intregi, puse pe rand.
3.   Topeste ciocolata si adauga-o in compozitia initiala. Adauga o lingura de pudra de cacao.
4.   Adauga dovleceii dati prin razatoare, pudra de migdale (poti pune si nuca macinata), apoi faina, praful de copt si praful de sare. Amesteca si rastoarna in tava.
5.   Checul se coace la foc potrivit circa o ora.

  • Laura Cardos, vineri, 27.11.2009 00:42
    chec

    Da este bun am incercat de la o colega.Incercati si cu banane f.coapte.Banana bread cum o numesc americanii.Cu ciocolata nuci etc.Minunate pt micul dejun.

  • geoTsa, miercuri, 09.09.2009 11:01
    chec cu dovlecei si ciocolata

    ff tare :)) ..ash vreea sa incerc sh` eoo:X:X

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro