Biscuiti de Sfantul Valentin
Desert / 11.02.2013

Ingrediente

Pentru 6 persone :: Rapizi :: Preparare 30 minute :: Coacere 7 minute Ingredinete (pt 36 biscuiti mari sau mai multi daca folositi forme mici): 175 g unt moale, la temperatura camerei 400 ml lapte condensat indulcit 2 oua vanilie 225 g faina cernuta (!Atentie! daca untul nu contine destula grasime, sa aiba apa multa in el, s-ar putea sa va intre mai multa faina, cca. 50g) 1 plic praf de copt putina sare

Mod de preparare

Preparare: cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Le scoateti pe un gratar, unde le lasati sa se raceasca.Daca nu doriti sa-i mancati simpli, puteti sa lipiti biscuiteii cu crema de ciocolata aromatizata cu putina scortisoara(cum am facut eu), sau cu marmelada de capsuni sau cu serbet de zmeura. Orice varianta o sa alegeti, rezultatul va fi perfect. Spor la preajiturit!Si pofta buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro