Betisoare cu nuci
Desert / 28.08.2007

Mod de preparare

Stim ca acum, de cand a venit primavara, simti ca meriti sa fii rasfatata... Si asa si este! Avem nevoie de "rezerve" de dulciuri, de cat mai mult parfum de scortisoara si de gustul placut al unui desert inedit. Aceste betisoare cu nuci sunt o alegere perfecta, daca vrei sa prepari rapid o delicatesa de care sa te bucuri apoi linistita, in pat, in bratele partenerului tau...

Ingrediente:

50 g unt;
60 g suc de pere;
2 oua;
250 g nuci;
250 g faina;
1 lingurita scortisoara.

Mod de preparare:

1.Se spumeaza untul, se adauga mierea, ouale si scortisoara.

2.Jumatate din cantitatea de nuca se macina fin, iar restul se piseaza mare si intreaga cantitate de nuca, impreuna cu faina, se incorporeaza in crema de unt si oua.

3.Se framanta foarte bine coca, se taie betisoare si se lasa la uscat.
  • lena, marţi, 24.02.2009 14:36
    reteta

    cam bizara reteta, unde intra in compozitie sucul de pere? iar mierea, in ce cantitate? nu se da la cuptor? adica mananc ouaale si faina crude?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro