Detoxifierea de zahar

Detoxifierea de zahăr: meniu pentru a doua zi

Micul dejun
- prima variantă: 1/2 cană cu ovăz (fulgi sau spărtură de ovăz) cu fructe de pădure şi seminţe crude sau migdale.
- a doua variantă: 3 ouă jumări (papară) cu un pumn de frunze de spanac. 
Gustare - un pumn mic de nuci/migdale/caju/alune de pădure crude.
Prânz
- prima variantă: dovlecel/zucchini şi ardei la grătar cu dressing de lămâie, oţet, ulei de măsline şi cimbru uscat.
- a doua variantă: salată de varză albă şi roşie cu morcovi răzuiţi şi un dressing cu ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare şi pătrunjel proaspăt.

Cină
- prima variantă: mix de legume verzi la abur şi supă de fasole/linte/mazăre.
- a doua variantă: cod la cuptor cu varză de Bruxelles trasă în tigaie sau la cuptor.


Detoxifierea de zahăr: meniul pentru a treia zi

Micul dejun
- prima variantă: 1/2 cană cu ovăz (fulgi sau spărtură de ovăz) cu fructe de pădure şi seminţe crude sau migdale.
- a doua variantă: omletă din 3 ouă cu creveţi şi o salată caldă de spanac, ridichi şi nuci trase în tigaie.
Gustare -  un pumn mic de nuci/migdale/caju/alune de pădure crude.

Prânz
- prima variantă: pulpe de pui la tigaie cu rozmarin, salvie şi lămâie.
- a doua variantă: pui la cuptor cu ceapă, măsline negre şi cimbru.
Cină
- prima variantă: ciuperci înăbuşite cu ceapă, usturoi, morcovi, ţelină, cimbru şi foi de dafin.
- a doua variantă: paste din orez brun cu sos de ciuperci, busuioc şi roşii.


NU consuma:

zahăr;miere de albine;nectar de agave;sirop de arţar;îndulcitori artificiali;produse din făină albă;sucuri de fructe din comerţ.

Sfaturi importante:

Luptă cu pofta de dulce!Consumă zilnic un pumn mic cu nuci şi seminţe crude. Include seminţe de in şi nuci obişnuite!Mănâncă zilnic un bol mare cu legume verzi la abur!Mănâncă zilnic o salată mare cu legume şi verdeţuri multe!Mănâncă zilnic cel puţin 1/2 cană cu leguminoase (năut, fasole boabe, mazăre, linte)! Bea multă apă în fiecare zi!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro