Torteliini cu carne si sos de rosii
Paste / 09.05.2013

Ingrediente

• 100 gr unt • 200 gr tortellini cu carne • un praf de sare • un praf de piper macinat • 2 catei de usturoi • 100 gr cascaval • un praf de oregano • 150 gr rosii in sos • un praf de maghiran • 1 cana de apa • 1 jumatate ceapa alba

Mod de preparare

Se topeste untul intro-o tigaie incinsa, se adauaga ceapa taiata marunt, bucatile de rosii taiate cubulete, o ceasca de apa si se lasa la fiert 10 minute. Se amesteca si se pun pe rand, sarea, piperul, oregano, cateii de usturoi taiati feliute si maghiranul. Se pune la fiert 1,5 litri de apa cu o lingurita de sare si cand a dat in clocot se adauga tortellinele cu carne. Se fierb la foc mic 15 minute, se scurg de apa , se pun intr-un bol , se adauga cascavalul ras si deasupra se pune sosul de rosii.Se amesteca cat sunt fierbinti sa se omogienizeze.Se servesc calde. Pofta buna !

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro