Spaghetti cu sos de rosii si carnati
Paste / 13.05.2013

Ingrediente

o punga de spaghetti, 400 gr de carnati, 5 linguri de sos de rosii (sau pasta de tomate), o ceapa, 2 catei de usturoi, cateva fire de patrunjel, o jumatate de pahar de vin alb sec sau demisec, telemea de oaie (pentru a presara deasupra pastelor, la servire), ulei pentru prajit, sare si piper.

Mod de preparare

Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa care adaugam si pasta de tomate, putina apa si mai lasam 20-25 de minute ca sa se formeze sosul. Potrivim de sare si piper. Sosul se amesteca cu spaghetele si se servesc cu telemea de oaie rasa deasupra.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro