Spaghetti cu sos de legume
Paste / 09.05.2013

Ingrediente

- 1 varf busuioc - 2 lingura ulei de masline - 2 buc. ceapa alba - 200 gr spaghetti - 1 varf sare 2 buc. rosii - 2 ceasca suc de rosii - 1 ceasca vin alb - 1 varf piper - 1 buc. morcov - 1 lingura sos chilli

Mod de preparare

Ceapa si morcovul se curata si se taie rondele. Intr-un wok se pune o lingura de ulei de masline, se incinge bine si se adauga ceapa. Se lasa la foc mic pana devine transparenta, nu arsa, dupa care se pune si morcovul rondele. Se adauga 4 cani de apa, cana de vin si se lasa la fiert pana este aproape gata si morcovul, aproximativ 30 min. Separat se pune o oala mai mare cu apa la fiert. Cand da in clocot se pun spaghettele cu un praf de sare si se lasa pe foc 12 minute. Cand sunt gata, se transfera spaghettele in wok-ul cu ceapa si morcovul, fara a fi scurse in prealabil. Se adauga in wok rosiile taiate felii, sucul de rosii, sosul chilli, se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa la fiert cam 15 minute. Dupa se s-au luat de pe foc, se adauga busuioc, se amesteca bine si se servesc fierbinti. Pofta Buna!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro