Spagheti cu carne tocate
Paste / 09.05.2013

Ingrediente

Spagheti, condimente,dar sare, piper sa nu lipseasca, ulei, carne tocate

Mod de preparare

Se pun la fiert spaghetele intr-un oala la care punem apa si un pic ulei, cand fierberea este aproape gata punem sare. Se fierb 8 minute dupa care foarte bine se intorc. Intr-un teflon punem ulei ceapa maruntita, deci tare bine feliate in mici bucati se pregatim ceapa punem peste ceapa ardei iute, sare, piper, tare bine amestecam. Se fierb 5 minute. Totul, ceapa pregatite, spaghetele, carnea tocate punem intr-un alt oala amestecam bine punem inca condimente- dupa gust si ulei se mai fierbem 5 minute totul asa pus la loc, dupa care se pot sevi.

  • crysta, vineri, 15.01.2016 19:46
    Reteta lui Mihai !

    Intr-adevar reusita acestei retete consta in cele 2 ore de fiert la foc potrivit. Spor la treaba si pofta buna!

  • Olga, vineri, 13.11.2015 07:54
    o reteta mai lizibila,poate va ajuta:P

    Va traduc eu,o sa vi se para simplu: taiati 6 cepe marunt,4 catei de usturoi,tocat marunt,le caliti usor in ulei ,adaugati carnea tocata,apoi puneti cate putina apa,;lasati sa fiarba la foc domol,pana se fierb ingredientele.Peste acest sos,puneti suc de rosii,piper,busuioc,sare.Astfel sosul facut,il dati de-o parte.Fierbeti in acest timp pastele,conform celor scrise pe ambalaj.Strecurati,clatiti apoi,turnati sosul peste pastele scurse.Se mesteca si optional,puneti si cascaval.

  • Cosmin, miercuri, 11.11.2015 17:45
    Problema e ca s-a inventat Google Translate!

    A tradus textul din maghiara cu Google Translate!

  • Pităr, miercuri, 22.04.2015 11:11
    Am inteles nimic!

    Mai bine scriai in bozgoreasca si nu ma oboseam sa citesc "reteta" aia de vreo 3 ori si sa nu pricep nimic...

  • Flavius, joi, 12.03.2015 16:54
    Esti praf

    Mai bine scriai in ungureste si asa nu am inteles NIMIC !!! Rusine ca nu stii sa scrii in Romana !!!

  • Dragos, vineri, 16.01.2015 16:13
    Mihai

    Foarte interesanta si reteta ta, dar dupa 2 ore se evapora si carnea tocata, numai zic ca o doarma toata lumea pana ce termini tu sosul

  • Mihai, miercuri, 17.12.2014 18:12
    Gresit !

    Cine te-a invatat sa faci asa ? totul este gresit! Am stat 7 ani in italia si nu am facut niciodata asa ceva si nici nu am auzit. In primul rand cand faci cu carne tocata ( bolognese) secretul este sa fiarba 2 ore sosul ! Asa ca uite reteta si inlocuieste-o cu cea data de tine pt ca e .... pe dos :) Ceapa alba 2 buc, Usturoi 4 buc catei mici, Ulei de masline 50 ml, Carne tocata de porc 300 g, Carne tocata vita 300 g, Rosii cubulete din conserva de 300g 2 buc 2 cutii de conserve, Vin alb demisec 100 ml, Sare 0.5 lingurite sarati dupa gust, Spagheti la cutie,500g. 1) Se taie ceapa si usturoiul cubulete. 2) Carnea se toaca, in caz ca nu tocata din comert 3) Ceapa si usturoiul se calesc putin in uleiul de masline. 4) Rosiile se paseaza cu mixerul. Daca nu aveti rosiile in cutii, luati rosii proaspete, le decojiti, taiati cuburi si pasati. 5) In ceapa si usturoiul calit se adauga carnea, se amesteca continuu pana cand nu se evapora apa. Se adauga vinul si iarasi se asteapta pana se evapora lichidul. 6) Se adauga pasta de tomate, se amesteca. 7) Se adauga sarea, busuiocul si piper negru, daca va place. Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 2 ore. 8) Dupa 2 ore sosul scade putin, atunci este gata. Cel mai important in aceasta reteta este faptul ca sosul trebuie sa se coaca aceste 2 ore. 9) Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, in multa apa. Se servesc calde, pe spagheti se pune sosul ornat cu verdeata. Dupa preferinta presarati cascaval/branza deasupra.

  • alin, duminică, 07.12.2014 20:27
    wtf?

    sa mor daca am inteles ceva.. in stilul asta, mor de foame.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro