Ingrediente
250 gr penne 100 gr ceapă 100 gr ardei gras 160 gr piept de pui 100 gr bacon 100 gr ciuperci vin alb sec sos de roșii zahăr mozzarella parmezan smântană dulce oregano usturoi sare și piper
Mod de preparare
Fierbeți pennele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Tocați ceapa mărunt, tăiați ardeiul gras – bastonașe, ciupercile – lamele, iar usturoiul – rondele Tăiați baconul și pieptul de pui în fâșii cât de cât egale. Trageți la tigaie puiul și baconul, în ulei de măsline. Când s-au rumenit, stingeți cu puțin vin alb, după care adăugați legumele și căliți-le 2-3 minute, până se înmoaie.Turnați sosul de roșii și un praf de zahăr, apoi lăsați să se reducă puțin (.Adăugați puțină smântână dulce și oregano. Puneți în tigaie pennele și usturoiul si sunt gata.