Paste cu sos de roşii şi usturoi
Paste / 23.10.2010

Mod de preparare

Dacă îţi plac pastele e imposibil să nu salivezi doar la gândul unui sos de roşii cu usturoi şi busuioc amestecat cu o porţie mare de paste integrale.

Ingrediente

paste integrale pentru două porţii
2-3 căţei de usturoi
frunze proaspete de busuioc
3-4 roşii proaspete
3 linguri ulei de măsline
3-4 linguri de parmezan
sare, piper

 

Mod de preparare

1. Se pun pastele la foc mic până sunt fierte. După ce ai stins focul, lasă-le puţin sub capac
2. Ca să prepari sosul pune într-o tigaie uleiul de măsline, usturoiul şi roşiile tocate. Se amestecă şi se lasă pe foc câteva minute.
3. La final adaugă frunzele de busuioc, sarea şi piperul.
4. Toarnă sosul peste pastele fierte şi presară deasupra parmezan.

Poftă bună!

  • stefania, joi, 09.02.2012 14:38
    tort cu fructe si iaurt

    Ingrediente: 1pahar mare Danone(400g) 1Cana zahar(250g) 3pliculete zahar vanilat. 2fiole esenta rom sau vanilie:supa plak 3 pliculete gelatina alba maruntita(pachetul este de culoare albastru) 2 cutii compot ananas(capsuni,portocale cum vreti) 500 ml frisca mod de preparare:se amesteca iaurtul +zaharul+esenta(vanilie,rom)+zahar vanilat pana se topeste. frisca se bate separat peste care se adauga fructele gelatina se dizolva in zeama de la un compot si se toarna peste iaurt,si apoi peste frisca... intr-o tava se pun pungulite ude si stoarse si se acopera toti peretii:dupa ce aluatul sa pus in tava o punem la frigider pana seintareste si se mananca:POFTA BUNA:x

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro