Paste cu dovlecel prăjit şi parmezan
Paste / 18.05.2012

Ingrediente

1 cană de paste
1 dovlecel
3-4 roşii cherry
ulei de măsline
sare
piper
parmezan răzuit
frunze proaspete de busuioc.

Mod de preparare

Se fierb pastele.
Dovlecelul se taie rondele, roşiile în jumătăţi şi se prăjesc în ulei de măsline, după care se scot pe o farfurie.
După ce se scurg pastele se amestecă cu uleiul rămas după prăjirea dovlecelului şi se condimentează cu sare şi piper.
Se adaugă şi feliile de dovlecel, peste care se presară parmezanul ras şi frunzele de busuioc.

Foto: http://www.myrecipes.com
 

  • andra, miercuri, 23.05.2012 17:43
    Cat de bine arata!

    Ce simpla este reteta si cat de bine arata! Eu sunt un mare fan al pastelor, chiar daca... nu e indicat sa le consumi zilnic, din ratiuni de silueta. :p Sunt minunate si pastele integrale cu spanac, cu boia, cu busuioc si alte altfel de combinatii, o gama larga de paste bio au cei de la LaMedeleni.ro. Delicioase! :)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro