Bucătărie italiană: Paste cu verdeţuri
Paste / 19.05.2011

Mod de preparare

Te-ai săturat de cărnuri, dulciuri, sosuri, combinaţii calorice bombă pentru organismul tău? Eşti obosită, nu mai ai energie să găteşti feluri alambicate şi pretenţioase? Tocmai te-au anunţat prietenii că vin la cină şi nu ai nimic în frigider? Nu-i nimic. Avem un preparat foarte uşor de făcut, delicios, perfect pentru tine şi pentru musafirii tăi. Pastele cu verdeţuri, un produs specific bucătărie italieneşti, ar fi alegerea perfectă.

Ingrediente:


500 g de spaghete fierte
200 ml smântână proaspătă pentru gătit
2 linguri de unt
2 - 3 căţei de usturoi
100 g caşcaval ras
sare, piper, parmezan, nucşoară rasă
oregano, ciboulette şi pătrunjel tăiat


Mod de preparare:


Primul pas constă în fierberea pastelor în apă cu sare. În paralel, se pregăteşte o compoziţie din unt, caşcaval, smântână şi usturoi, care se condimentează cu sare, piper şi nucşoară. După ce pastele au fost fierte şi spălate, se adaugă peste sos, iar apoi se amestecă şi cu verdeţurile tăiate fin.

Înainte de a se servi se pune parmezanul pe deasupra.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro