Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie. Săgetătorul trebuie să facă unele compromisuri
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta s-ar putea să descoperi că viața ta sentimentală trece printr-o perioadă de transformare și evoluție. Este posibil să simți o dorință puternică de stabilitate și securitate în relația ta și poți fi atras/ă de persoane care împărtășeșsc aceste valori.

Acesta poate fi un moment minunat pentru a-ți consolida relația actuală sau pentru a atrage un nou partener care se aliniază cu valorile și viziunea ta pentru viitor.

Totuși, s-ar putea să descoperi, de asemenea, că orice tipare sau convingeri negative din jurul iubirii și relațiilor sunt scoase la suprafață pentru vindecare și transformare. Acesta poate fi un proces provocator, dar fiind sincer/ă cu tine și cu partenerul/a tău/ta, poți rezolva orice problemă și poți crea o conexiune mai puternică și mai iubitoare.

Bani

S-ar putea să descoperi că atenția ta este concentrată asupra situației și obiectivelor tale financiare în această săptămână. Luarea deciziilor privitoare la bani devine din ce în ce mai ușoară datorită cunoștințelor acumulate. Acest lucru te va ajuta să faci investiții consistente și să îți gestionezi eficient finanțele.

Este posibil să descoperi, de asemenea, că ai un simț sporit al disciplinei, o dorință puternică de a economisi bani și de a-ți construi o stabilitate financiară.

Astrele te sfătuiesc să faci unele îmbunătățiri acolo unde este necesar!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro