Horoscopul săptămânii 3-9 aprilie. Săgetătorul trebuie să facă unele compromisuri
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta s-ar putea să te siți mai hotărâtă și mai pus/ă pe fapte în ceea ce privește dragostea.

Acesta este un moment bun pentru a avea conversații sincere cu partenerul/a tău/ta sau cu potențialul/a tău/ta iubit/ă. S-ar putea să descoperi că te poți exprima mai clar și că poți să fii mai receptiv/ă la gândurile și sentimentele acestuia/acesteai. Mai mult decât atât, o vei face cu mai multă empatie.

Dacă ești singur/ă, acesta este și un moment bun pentru a cunoaște oameni noi. S-ar putea să înțelegi mai bine ceea ce cauți la un partener și că poți transmite acest lucru mai eficient.

Bani

Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a-ți seta un buget și de a nu te abate de la el.

Acest lucru presupune să faci unele alegeri dificile, dar este important să acorzi prioritate stabilității financiare și să te asiguri că nu cheltui în exces sau să îți faci datorii inutile.

Este posibil să ai și oportunități de a-ți crește veniturile în această săptămână, fie printr-o mărire de salariu, fie printr-o nouă oportunitate de angajare.

Cu toate acestea, asigură-te că evaluezi cu atenție orice oportunitate înainte de a lua o decizie majoră. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ și concentrat/ă când vine vorba de banii tăi.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro