Horoscopul săptămânii 24-30 aprilie. Obstacole în dragoste pentru Taur
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste

Săptămâna aceasta, în dragoste și relația ta, încearcă să acorzi puțin spațiu persoanei iubite sau familiei. Încearcă să eviți volumul excesiv de muncă sau orice fel de proiecte noi, deoarece acest lucru poate cauza probleme în viața ta amoroasă sau în căsătorie.

Trebuie doar să gestionezi corect timpul și să încerci să ai o viață personală și profesională echilibrată, astfel încât să ai parte de o săptămână bună și de timp liniștit cu membrii familiei. Evită să te cerți cu socrii tăi, deoarece îți pot pune piedici în relație.

Dragostea și relațiile pot lua o nouă întorsătură în viața ta. Este posibil să apară o călătorie scurtă cu soțul/soția și există o mare posibilitate să primești cadouri de la el/ea.

Bani

S-ar putea să obții o nouă oportunitate de muncă în această săptămână și, astfel, să obții rezultatele financiare mult așteptate.

Astrele te sfătuiesc să eviți gândurile negative pentru a obține ceea ce îți dorești în carieră și în ceea ce privește banii. O nouă oportunitate de angajare poate fi acolo pentru tine.

Unii nativi ar putea planifica să înceapă o afacere cu îmbrăcăminte sau gadgeturi electronice.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro