Horoscopul săptămânii 24-30 aprilie. Obstacole în dragoste pentru Taur
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Suferința pentru familia ta te poate pune într-o stare de spirit vulnerabilă în această săptămână. Va fi momentul potrivit pentru a-ți evalua propriile puteri și slăbiciuni. Poate ai nevoie de ceva timp și spațiu pentru a lua unele decizii importante cu privire la familia și relația ta în general.

Exprimă-ți temerile și anxietățile într-un mod constructiv celor dragi. Evită, de asemenea, orice decizie care ți-ar putea pune în pericol relația.

Pe măsură ce săptămâna trece, te vei îndrepta către un nou început. Fericirea va fi accesibilă, poate prin intermediul prietenilor și celor dragi.

Bani

Planuri grozave pentru carieră și afaceri în această săptămână. S-ar putea să ai intenții minunate pentru profesia ta. Cu toate acestea, obiectivele mărețe trebuie să se bazeze pe realitate.

Acum este momentul să treci la acțiune dacă vrei ca situația financiară să ți se îmbunătățească. Poți să îți extinzi cunoștințele și să înveți noi abilități pentru a-ți crește performanța și eficiența.

O schimbare a practicilor de muncă te poate ajuta să înfrunți cu succes o provocare. Dacă ai o afacere, este un moment bun pentru a relua o colaborare mai veche.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro