Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie. O persoană nouă schimbă viața Gemenilor
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragoste

La nivel sentimental, te simți gelos/oasă pentru lucruri pe care ți le imaginezi, dar despre care nu ai reușit să afli dacă sunt adevărate. Și probabil că nu sunt.

Săptămâna aceasta încearcă să te controlezi. Într-un timp foarte scurt, un anumit eveniment va răspunde acestor lucruri care te îngrijorează.

Între timp, nu deschide discuții pe acest subiect sau vei strica lucrurile. Analizează în ce măsură problemele cu care te confrunți își au originea în tine și de ce simți neincredere.

Bani

Săptămâna aceasta îți vei putea exprima sentimentele și ideile cu o claritate grozavă. Dacă în jurul tău sunt oameni care nu sunt de acord cu tine, folosește persuasiunea și vei obține rezultate bune. Să-ți impui acum criteriile nu ți-ar fi de folos.

La locul de muncă, vei începe să comunici cu cineva care îți va deveni aliat și care te va ajuta să avansezi profesional.

Acest lucru îți va aduce beneficii și în domeniul financiar, unde ai intrat deja într-un ciclu de prosperitate, deși poate fi încă insesizabil. 

Citește și: Cum să-ți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro