Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie. O persoană nouă schimbă viața Gemenilor
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă un prieten care locuiește în afara orașului te invită să vă petreceți weekendul împreună, nu ezita să accepți, în special dacă ești singur/ă.

Îți va face foarte bine să te îndepărtezi de mediul tău obișnuit și va fi minunat să te distrezi puțin.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, persoana de lângă tine simte că nu îi acorzi suficient timp. Încearcă să o tratezi cu puțin mai multă tandrețe și acordă-i mai multă atenție pentru a suplini lipsa ta.

Bani

Pregătește-te pentru o săptămână importantă. Acum te simți complet/ă, plin/ă de energie și astrele îți dau puterea necesară de a o canaliza unde trebuie.

Dacă lucrezi pentru altcineva, vei avea câteva zile grozave. Ești inclus/ă într-un nou proiect al companiei și acest lucru te va entuziasma prin prisma posibililor bani câștigați.

Ai puțină răbdare totuși, pentru ca va dura ceva până îți vor spune vestea. Continuă să muncești cât de bine poți dacă nu vrei ca șefii tăi să se răzgândească.

Dacă ai propria afacere sau ești implicat/ă într-una, te afli într-un stadiu stabil, dar acum este momentul să-ți asumi riscuri pentru a continua să evoluezi. Stangnarea nu este o opțiune.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro