Horoscopul lunii octombrie. Fecioara are nevoie de timp
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru tine în această lună. Gândește-te la mai multă dragoste, pasiune, senzualitate și frumusețe. Apare cineva care te va face să te simți ca și cum ai fi cea mai importantă persoană de pe planetă. Permite-ți să crezi în magie!

Rămâi deschis/ă în fața iubirii care se revarsă în viața ta chiar acum.  

Dacă ești singur/ă pentru că te-ai despărțit recent de cineva, este clar că ai nevoie de timp pentru a te vindeca de propriul trecut traumatizant. Este o idee bună să încetezi să te bazezi pe alții pentru validare și să devii propria ta sursă de bucurie și fericire.  

Bani

Ești cu ochii numai după bani și premii. Dar, jonglarea cu prea multe lucruri deodată nu va face decât să te îndepărteze de scopul tău. Cu toate acestea, puterea ta unică de concentrare te va ajuta să realizezi ce ți-ai propus. Fă alegerile cu înțelepciune și vei avea succes financiar.

Te bucuri de darurile stabilității și siguranței financiare după o perioadă de luptă grea. Te vei simți în largul tău cu locul în care te afli și poziția pe care o ocupi și privești mai încrezător/oare spre viitorul la care ai visat mereu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro