Horoscopul lunii octombrie. Fecioara are nevoie de timp
Leu (22 iulie - 22 august)

Dragoste

Doar pentru că tu și persoana de lângă tine sunteți meniți să fiți împreună, nu înseamnă că va fi întotdeauna ușor. Octombrie ar putea aduce cu sine o schimbare bruscă. Un moment de cumpănă, s-ar putea spune.

Acordă atenție problemelor care reapar pentru a putea fi vindecate definitiv. Să știi că ascunderea lucrurilor sub preș nu mai este o opțiune.

Problemele de încredere ar putea apărea și ar putea să vă dea viața peste cap. Nu trebuie să suporți un comportament îndoielnic din partea persoanei iubite doar pentru a menține aparențele. Trasează limite oriunde este necesar, spune-i cum ai vrea să fii tratat/ă și e imposibil să nu ajungeți la un numitor comun.  

Bani


Din punct de vedere creativ, luna aceasta va fi mare pentru tine. Vorbim aici de proiecte cu care rezonezi la un nivel profund și care te vor scoate în față din motive bine întemeiate.

Sprijinul familiei îți va da putere să reușești în orice, mai ales  când vine vorba de bani. Cu toate acestea, nu înseamnă că lucrurile vor fi mereu perfecte, dar unele dintre ele sunt menite să te învețe lecții importante privitoare la răbdare și perseverență.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro