Horoscopul lunii februarie. Sinceritatea e periculoasă în cazul Taurului
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Se preconizează că în prima săptămână a lunii februarie te vei putea bucura de pasiune și stabilitate în dragoste. După aceea, vor beni zile cu multe răsturnări de situație și frustrări.

De aceea, ideal va fi ca tu să poți sta ferm/ă pentru a putea depăși aceste situații.

Dacă ești într-o relație, renunță la a mai avea așteptări prea mari. Rămâi cu picioarele pe pământ și încearcă să fii cât mai realist/ă posibil. În acest fel, poți preveni să-ți obosești partenerul/a sau să-l faci să simtă sub prea multă presiune inutile. Mai mult, eviți să fii dezamăgit/ă!

Pe de altă parte, dacă ești singur/ă, fii atent/ă și deschis/ă către situații noi.

Ești mai aproape de iubire decât crezi, doar revizuiește-ți bine criteriile și acordă atenție cui o merită.

Bani

Ar trebui să fii foarte clar/ă cu privire la interesele și obiectivele tale profesionale. Odată definite, deciziile vor fi esențiale.

Vor apărea unele conflicte la locul de muncă, dar depinde de capacitatea ta mentală să poți să te ridici și să rezolvi orice problemă.

În ceea ce privește banii, norocul te va urmări luna aceasta. Cu toate acestea, și tu trebuie să-ți faci partea și să fii atent/ă la detalii. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro