5 reţete ca să-ţi revii după Paşte
Salată de rucola
Este incredibil de gustoasă şi sănătoasă! Şi foarte uşor de realizat!
Ingrediente:
1 pungă cu frunze de rucola (o găseşti la supermarket)
câteva roşii cherry
3 fire de ceapă verde
10 măsline
200 g de brânză feta (sau orice alt fel de brânză, după preferinţe)
2 linguri de ulei de măsline
1 linguriţă cu seminţe măcinate de in
1 lingură de oţet balsamic
sare
piper
verdeţuri, după preferinţe
muştar sau maioneză, dacă doreşti
Mod de preparare
Într-un vas transparent şi adânc, pui brânza tăiată în cuburi, adaugi seminţele de in, verdeţurile, tai roşiile şi rupi firele de ceapă, adaugi uleiul, oţetul şi apoi rucola. Şi e gata!
Ingrediente:
1 pungă cu frunze de rucola (o găseşti la supermarket)
câteva roşii cherry
3 fire de ceapă verde
10 măsline
200 g de brânză feta (sau orice alt fel de brânză, după preferinţe)
2 linguri de ulei de măsline
1 linguriţă cu seminţe măcinate de in
1 lingură de oţet balsamic
sare
piper
verdeţuri, după preferinţe
muştar sau maioneză, dacă doreşti
Mod de preparare
Într-un vas transparent şi adânc, pui brânza tăiată în cuburi, adaugi seminţele de in, verdeţurile, tai roşiile şi rupi firele de ceapă, adaugi uleiul, oţetul şi apoi rucola. Şi e gata!