5 reţete ca să-ţi revii după Paşte
Supă rece de legume
Această supă se mai numeşte şi gazpacho, iar reţeta originală include pâine mai uscată, roşii, castraveţi, ardei, usturoi, ulei de măsline, oţet din vin şi sare. Tu o poţi modifica şi o poţi îmbunătaţi în funcţie de preferinţe.
Ingredientele sunt pentru 2 porţii
2 roşii
1 castravete curăţat de coajă
1 caţel de usturoi (dacă doreşti)
1/2 ardei roşu sau capia
apă rece, în functie de consistenţa dorită
sare, piper
2 linguri ulei de măsline;
1 lingură oţet din vin sau zeamă de lămâie;
ceapă (opţional)
1/2 avocado
Se pun în blender toate ingredientele şi se amestecă până se obţine consistenţa dorită. Taie cubuleţe de avocado, aşază-le într-un bol şi toarnă supa deasupra. De asemenea, poţi tăia şi cubuleţe de pâine mai veche şi uscată, roşii uscate şi să presari deasupra verdeţurile care-ţi plac.
Ingredientele sunt pentru 2 porţii
2 roşii
1 castravete curăţat de coajă
1 caţel de usturoi (dacă doreşti)
1/2 ardei roşu sau capia
apă rece, în functie de consistenţa dorită
sare, piper
2 linguri ulei de măsline;
1 lingură oţet din vin sau zeamă de lămâie;
ceapă (opţional)
1/2 avocado
Se pun în blender toate ingredientele şi se amestecă până se obţine consistenţa dorită. Taie cubuleţe de avocado, aşază-le într-un bol şi toarnă supa deasupra. De asemenea, poţi tăia şi cubuleţe de pâine mai veche şi uscată, roşii uscate şi să presari deasupra verdeţurile care-ţi plac.