Perioada grea în care era istovită de chimioterapie a trecut: Shannen Doherty merge la sală și e în formă
În martie, Shnnen Doherty a declarat pentru Us Weekly că refacerea merge bine: "Mă simt bine. Chiar mă simt bine, sunt superoptimistă, sunt fericită cu ceea ce am făcut până acum. Pentru mine, cancerul a fost o binecuvântare. M-a schimbat ca om pentru totdeauna. Mi-a influenţat viaţa în moduri despre care nici măcar nu pot vorbi."

În aprilie, vedeta a anunțat că analizele indicau un nivel ridicat al markerilor tumorali, ceea ce înseamnă că amenințarea cancerului nu a dispărut și că testele trebuie repetate periodic. În mai, vedeta a suportat o operație de reconstrucție plastică a unui sân care i-a fost extirpat pentru a împiedica răspândirea tumorilor.


După ce analizele au confirmat intrarea în remisie a bolii, actriţa şi-a reluat activitatea. Ea a început filmările pentru continuarea serialului "Heathers", din 1988.

Shannen Doherty a devenit celebră graţie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" şi Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".

Actriţa s-a căsătorit cu fotograful Kurt Iswarienko în 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost căsătorită de două ori, cu Rick Salomon şi Ashley Hamilton, ambele mariaje durând însă mai puţin de un an.



Foto: Daily Mail, Hepta
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro